tisdag, februari 06, 2007

Så trist

Facket lyckades till slut knäcka Sofia Appelgren. Nu ska hon sälja salladsbaren Wild´n Fresh.

Maria Norrbin-Karlsson, ombud för Hotell- och restaurangfacket kommenterar det hela så här:
Hon har blivit väldigt schysst behandlad. Vi har varit sakliga och berättade för henne vad en blockad innebär. Hon visste vad som gällde innan hon drog i gång det här

Hon drog igång det här? Ursäkta?

Det är ungefär som att säga att "det började med att hon slog tillbaks" och visar med all önskvärd tydlighet vilken skruvad verklighetsuppfattning facket har.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Va! Är det sant? Måste läsa mer...

Verkar helt sjukt.

Marcus sa...

Ja det är tyärr lika sant som sjukt.

Vidriga människor IMO.

Anonym sa...

Facket borde krossas! Att inte medlemmarna fattar att de blir lurade!

Anonym sa...

Vidriga äckliga maktfullkomliga sossesvin!

http://www.expressen.se/index.jsp?a=868438

Marcus sa...

I rättvisans och rimlighetens namn vill jag påpeka att av artikeln att döma så verkar det ha varit ett vanligt krogbråk/svartsjukedrama. Att göra sig skyldig till misshandel hade knappast att göra med hennes fackliga bakgrund. Fackpampar skiljer nog inte ut sig från andra människor på den punkten.

Vad som stör mig mycket mer, är hur de missbrukar sin makt, och *helt lagligt* kan få trackassera enskilda individer så till den grad att de måste fly landet eller ge upp sina drömmer och byta sysselsättning. Till råga på allt handlar facket i övertygelsen om att det de gör är helt moraliskt rätt och riktigt, eftersom de råkar ha lagen på sin sida.

Anonym sa...

Moget sagt Marcus :-), men jag vet vad du tycker egentligen.

Marcus sa...

Så bissart att man av anonyma skribenter blir beskylld för åsikter man inte har. Hur bemöter man det? Jaja, heter det inte "som man känner sig själv, känner man andra"? ;-)