fredag, oktober 02, 2009

Mest för grapplingnördar

Förra veckan spenderades i Barcelona där jag hjälpte min svåger med förberedelserna inför ADCC 2009. En grapplingfest utan dess like och som jag bevittnat live ända sedan 2001, då jag reste hela vägen till Förenade Arabemiraten. Under själva tävlingen i år hade jag förmånen att sitta vid ett av domarborden för att föra anteckningar om matcherna. Det var inte alltid lätt att hålla koll på vad som hände på tre mattor samtidigt, så ibland saknas kanske lite detaljer om vad som skedde. Fast jag tror jag lyckades få med det mesta av vikt.

Mina korta matchrefererat från första dagen hittar ni här, och här är lite bilder. Liknande anteckningar från andra dagens matcher hittar ni här, och här är lite bilder från den dagen. Detta är förmodligen bara intressant för de riktigt inbitna grapplingfansen och går inte heller upp mot att se tävlingen live, men tills DVD:n släpps så är det förhoppningsvis alltid något.
Längtar redan till ADCC 2011!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul! Har jag sagt att jag var på min första MMA-gala i helgen? Hur kul som helst :-)

Marcus sa...

Aha, roligt! Jo jag läste något om det på din blogg. Kunde tyvärr inte gå själv den här gången, men annars har jag varit på alla galor som de gjort. Det gick ju bra för min klubb Hilti också.. jag tror varenda en vann sin match! :-)