torsdag, februari 11, 2010

Mjukstart

Man kanske skulle börja skriva lite mer regelbundet igen.. För det ska erkännas att det kliar lite i fingrarna emellanåt. Nu när det är valår och allt.

Det får bli en mjukstart där jag delger lite trevliga saker som hänt sen sist. Först fick Annika Dahlqvist priset som årets förvillare. Ett utmärkt val, även om jag tycker Stockholmsinitiativet också var en värdig kandidat. Skillnaden var kanske främst att Dahlqvist haft ett betydande mediagenomslag med sina märkligheter.

En annan glädjande händelse var att den alltid lika pålästa barnläkaren Mats Reimer fick Dagens Medicins lilla debattpris "brandfacklan". Har tipsat om han blogg tidigare, men gör det gärna igen. Är ni intresserade av pseudovetenskap inom det medicinska området så är det ett måste att följa hans blogg.

Efter mycket hattande fram och tillbaka, så slog sig min favoritvänsterliberal ner på egen adress. Till skillnad från mig så drog han igång ordentligt med en gång. Ingen mjukstart där inte.

Sist, men verkligen inte minst, så har Fredrik Westerlund vaknat ur sin bloggdvala igen. För oss som minns och än idag kan skratta lite åt psoriasislotten så är detta glädjande nyheter.

5 kommentarer:

Redaktionen sa...

Kul att du tänker börja blogga lite mer regelbundet igen!

Och tack för länken! Filar just nu på ett inlägg om välfärdsstaten som du nog kommer (o)gilla...

Marcus sa...

Hej Jimmy,

ja vi får se hur det går. Som småbarnspappa är det svårt att få tiden att räcka till nöjesskrivning, vilket du själv säkert fått erfara.

Tror säkert jag kommer gilla ditt inlägg (det brukar jag göra nämligen). Att inte vara överens om allt är en bra grogrund för att lära sig något nytt. Har länge tänkt att skriva något med anledning av ditt senaste inlägg om staten, men det känns som jag behöver läsa det mer än en gång för att det ska bli något vettigt.

Anonym sa...

Hurra! Welcome back :-)

Marcus sa...

Tack Maria!

Redaktionen sa...

Sådärja. Nu har jag skrivit det utlovade inlägget om välfärdsstaten.

Diskussion välkomnas!