tisdag, januari 30, 2007

Förbudsivrare

När man trodde att man inte längre kunde förvånas av politikers dumhet, så har en lokalpolitiker från Ljusdal fått den briljanta idén att man i lag ska förbjuda svordomar.

Ett tag funderade jag på om man skulle skriva något genomtänkt och seriöst bemöta hennes argument..

Booooriiiing!

Det finns egentligen bara ett lämpligt sätt att bemöta dylika utspel:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ah, inte bara politik utan även kultur av yppersta klass publiceras uppenbarligen på denna blogg.

Terrence och Philip påminner faktiskt en aning om den svenska motsvarigheten Fredrik och Filip och står för en riktig kvalitetsunderhållning. De har också bra och genomtänkta uppmaningar till politiker som tappat fotfästet.

Deta inlägg kompenserar onekligen lite för det vansinninga inlägget med stöd åt "alla i världen blir snälla och slutar bråka om vi bara slutar tillverka vapen och framförallt slutar försvara oss"-klubben för USA-hatande vänsterpacifister utan verklighetskontakt. (Det är klart, terrorister och andra frihetskämpar av typen talibaner får givitvis ha vapen för det är ju USAs fel att dom är stygga)

Anonym sa...

ja jösses! Vad ska man säga. Blir lite lätt trött på gnälltanter som denna. Trodde de hade annat att ödsla tiden på i Ljusdal...

(btw... tack för senast:-) Mejla mig din e-post kan jag skicka kort+info om seminarier. Min epost finns under kontakta mig i bloggprofilen...)

Marcus sa...

Trevligt att Horace gillar finkultur som Terrence and Philip. Nu har jag en fördom mindre om dig.

Maria: Tack själv! Mail skickat.