tisdag, november 07, 2006

Farlig Miljöpartist

Min fördom om miljöpartister har alltid varit att de är relativt ofarliga (om vi då bortser från deras politik), fredsälskande skogsmullehippies som kör runt i gamla bilar utan katalysator. Det är kanske dags att tänka om..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med.

men numera så förvånas jag ingeting över politikers syn på lag och rättvisa. De flesta verkar vara busar i någon form, misshandelsdomar, fusk, spioneri och så vidare brottbalken igenom.

Fast kniv är det vapen jag själv är mest rädd för. Svårt att försvara sig mot och ger ofta mycket svåra skador.

Minns att jag läste om just denna typen av rån i tunnelbanan då det ofta var ungdomar som hade sådanadär gåsjackor på sig...

Marcus sa...

Ja, kniv är väldigt läskigt, usch.. Var det de i gåsjackorna som rånade, eller blev de rånade pga jackorna? De är väl rätt dyra om jag minns rätt.

Anonym sa...

Är det miljöpartiet som skapat en sådan människa menar du, eller är det så att miljöpartiet drar sådana människor till sig?

Jag väljer en rånare före Lars Leijonborg vilken dag som helst. Men det är klart, i dagens hårda samhälle straffas ju materiell skada mer än människoskada, så de kanske borde använda sin tid åt fysisk misshandel istället för dataintrång...

Marcus sa...

Hej Aiya,

kul att du hittade hit också. Det är många med mig som saknat din rebelliska närvaro på VoF´s forum.

Aiya skrev: "Är det miljöpartiet som skapat en sådan människa menar du, eller är det så att miljöpartiet drar sådana människor till sig? "

Jag har ingen aning. Vi får väl hoppas att han var undantaget som bekräftade mina tidigare fördomar.