måndag, april 14, 2008

Nyanserade socialdemokrater

Med anledning av att en ombudsman på SSU kallat Frederick Federley för en "fjantig liten hög med kodynga" och (typ) nazist, frågar sig Gudmundson vilket ideologiskt klimat det egentligen råder inne på SSU:s centrala kansli?

Godwins lag verkar ombudsmannen åtminstone inte känna till, trots att han är över 30 år gammal.

Äpplet faller inte långt från trädet sägs det och det är ju inte första gången det fallit ruttna äpplen från det trädet. Det var inte så länge sedan en SSU:are, med anledning av Kungsholmsmordet skrev att:
Att överklassen börjat döda varandra skiter jag blanka fan i. /.../ Bättre att den unga bourgoassien dödar varandra än att de som alltid riktar sitt våld mot arbetarklassen.
SSU:are har onekligen en faiblesse för att sprida dynga i olika former.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tur att det finns onyanserade anti-socialister som jag då :-)

Marcus sa...

Haha, ja det är tur att du bringar lite balans i tillvaron.

Anonym sa...

Inte så jättesmart inlägg av ombudsmannen om Federley. Och beträffande den andra SSU-killen: Ska man slänga sig med ord som bourgeoisie kan man väl åtminstone bemöda sig om att ha koll på hur det stavas? (Jag vet, det är rätt svårstavat.)

Marcus sa...

Håller med, det är det minsta man borde kunna kräva om man nu ska slänga ur sig ovett. Själv var jag tvungen att kolla en extra gång hur man stavade till "faiblesse". ;-)